Uvjeti korištenja internet stranica Autolimarske radionice V.S.

Internet stranica Autolimarska radionica VS je u vlasništu obrta Autolimarska radionica VS sa sjedištem u Rijeci, Sv. Jurja 7,MBO: 90870239 OIB: 07998364400. Autolimarska radionica VS omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Autolimarska radionica VS Internet stranice.

Ovdje dolje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala i usluga te materijala s Internet stranica Autolimarska radionica VS su pravila kojih su se dužni pridržavati svi korisnici stranica. Te Vas molimo da se upoznate s njima, kako bismo mogli izbjeći eventualne nesporazume ili posljedice u svezi istih. Svako korištenje na Internet adresi www.autolimarija-vs.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Svi sadržaji koji su objavljeni na Internet adresi www.autolimarija-vs.hr vlasništvo su Autolimarske radionice VS i ne smiju biti kopirani,reproducirani ili na bilo koji način distribuirani bez pristanka Autolimarske radionice VS.

Autolimarska radionica VS će uložiti potrebne napore da svoje Internet stranice održi potpuno funkcionalnima i da objavljene informacije budu potpune i točne, ali nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje istih, eventualnu netočnost informacija, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem informacija ili nemogućnošću pristupa istima. Stranici www.autolimarija-vs.hr se pristupa putem Interneta. Internet je međunarodna računalna mreža koju Autolimarska radionica VS direktno ne kontrolira već je na nju samo vezana, i zbog toga ne može garantirati za dostupnost servisa i informacija koje direktno ne kontrolira.

Autolimarska radionica VS zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na Internet adresi www.autolimarija-vs.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Navedeni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

Sigurnost podataka
Radi sigurnosti podataka na ovoj Internet adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima interneta, ovaj računalni sustav koristi softverske programe koji prate posjete te prepoznaju neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na bilo kakav drugi način. Strogo su zabranjeni neovlašteni pokušaji izmjene podataka ili otpreme.

Zaštita privatnosti
Naglašavamo da vaši osobni podaci ostaju tajni prilikom posjete ovim Internet stranicama, osim ukoliko ih dobrovoljno želite otkriti. Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili te su isti strogo čuvani.

Autorska prava
Sadržaj ovih Internet stranica zaštićen je autorskim pravom koje pripada ili je ustupljeno Autolimarska radionica VS, a u vlasništvu je nekih trećih osoba. Autolimarska radionica VS također posjeduje autorsko pravo na uređivanje, usklađivanje i izbor sadržaja na ovim Internet stranicama. Ne smijete smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji za upotrebu bez ograničenja. Također se može zatražiti dozvola za umnožavanje. Svaka povreda istih prava, bila ona zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja materijala s Internet stranica te će Autolimarska radionica VS materijalno i krivično goniti takvog počinitelja.

Jamstva i uskraćivanje prava
Materijal na ovim Internet stranicama je na raspolaganju bez jamstava bilo koje vrste, bilo izričitih ili implicitnih. Izričito svaki korisnik prihvaća korištenje ovih Internet stranica na svoju vlastitu odgovornost. Autolimarska radionica VS ne može jamčit da će ove Internet stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati viruse ili greške, ili da će na njima objavljeni podaci biti točni i pouzdani.Autolimarska radionica VS ne odgovara za nastalu štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može rezultirati korištenjem ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ovih Internet stranica, ili nečega što je u njima objavljeno.

Nadalje, Autolimarska radionica VS ne preuzima nikakvu zakonsku odgovornost za točnost, potpunost ili korisnost podataka, postupaka ovdje prikazanih, te ne jamči da korištenje informacija, proizvoda ili postupaka neće uznemirivati privatna prava. Autolimarska radionica VS ne daje jamstvo ili pravo prigovora u pogledu točnosti i potpunosti bilo kojih materijala koji se nalaze na njezinim Internet stranicama te se također Autolimarska radionica VS ne smatra odgovornom za eventualne nastale posljedice koje mogu proizaći iz drugačijeg tumačenja materijala na ovim Internet stranicama.

Medijski subjekti i ostali korisnici koji koriste ove Internet stranice, izrijekom prihvaćaju izvršiti naknadu Autolimarska radionica VS za bilo kakva i sva potraživanja, troškove, štete ili odgovornosti koje nastaju nesavjesnim korištenjem bilo kakvog materijala s Internet stranica od strane istog korisnika, također uključujući i bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu.

Točnost podataka
Svi podaci koji su sadržani na našim Internet stranicama ne moraju biti u cijelosti potpuni ili ispravni. Autolimarska radionica VS ne jamči potpunu točnost objavljenih podataka. U rijetkom slučaju pogreške, Autolimarska radionica VS će istu nastojati ispraviti u svom ažuriranju sadržaja Internet stranica. Točnost podataka objavljenih na Internet stranicama najviše ovisi o načinu iznošenja tih podataka u javno dostupnim izvorima. Autolimarska radionica VS je na temelju vlastitih istraživanja i prikupljenih podataka upotpunila ili promijenila netočne podatke.

Statistika poslužitelja
Naš poslužitelj globalne mreže koristi softverske programe za upravljanje mrežom, koji se koriste za upravljanje ovim Internet stranicama. Ti programi su obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše Internet stranice. Takvi programi nam omogućuju utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, te kakav je preglednik potrebno uvesti, učinkovitost strukture naše lokacije, te posjećenost naših Internet stranica.

Odašiljanje poruka elektronskom poštom
Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail poruku) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, te podatke mi koristimo isključivo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Izmjene uvjeta korištenja
Autolimarska radionica VS zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem vremenu i trenutku i bez prethodne najave, te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Sve sadržaje Autolimarska radionica VS portala koristite na vlastitu odgovornost i Autolimarska radionica VS ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.


10%
popusta
na lakiranje vozila
iznad 5000kn

* vrijedi samo uz gotovinsko plaćanje
Ispis kupona
10%
popusta
na limarske radove
iznad 1000kn

* vrijedi samo uz gotovinsko plaćanje
Ispis kupona
30%
popusta
na izvlačenje nagiba
trapa na vozilima

* vrijedi samo uz gotovinsko plaćanje
Ispis kupona
gratis
pranje
unutarnje i vanjsko
pranje vozila

* u slučaju popravka vozila u našoj radioni
Ispis kupona
gratis
šlepanje
vozila u gradu
Rijeci i okolici

* u slučaju popravka vozila u našoj radioni
Ispis kupona